El dol durant el confinament

Com gestionar el dol durant el confinament pel Covid-19

Aquesta situació de confinament causada pel Covid-19 està impossibilitant que, en aquests moments, les persones puguem despedir-nos com voldriem dels familiars que moren. Això augmenta la possibilitat de fer un dol de risc, alterant tant les fases com la durada del dol.

Propostes alternatives per facilitar el vostre procés de dol durant el Covid-19

En aquest vídeo, sempre respectant les necessitats de cadascú, us animo a fer tot allò que desitgeu i que estigui a les vostres mans per tal de fer la millor despedida possible. Us ofereixo algunes propostes alternatives que poden ajudar-vos a facilitar el vostre procés de dol.

admin
Marta Bonet
martabonet@copc.cat

Marta Bonet, psicòloga i psicoterapeuta d’orientació psicoanalítica. Experta en addiccions. Atenc a joves adolescents, adults, gent gran, parelles i famílies a Girona, Santa Coloma de Farners i online. Colegiada número 14469.