Avis legal

El present avís legal regula l’ús del lloc web www.mbpsicologia.com.

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de l’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Començ Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’empresa:

Raó social: Marta Bonet Jordà

NIF: 11379317X

Domicili: Psg. Sant Salvador Nº3 2B -17430- Santa Coloma de Farners- GIRONA

Email: martabonet@copc.com

FINALITAT DE LA PÀGINA WEB

La finalitat del tractament es la d’atendre les sol·licituds d’informació o contacte rebudes de l’Usuari així com mantenir-lo informat dels serveis actuals y futurs. 

LEGISLACIÓ

Amb caràcter general les relacions entre Marta Bonet Jordà i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest espai web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles. 

ÚS I ACCÉS D’USUARIS

L’Usuari queda informat i accepta que l’accés a la present web no suposa de cap manera l’inici d’una relació comercial amb Marta Bonet Jordà.

PROPIETAT INTEL·ECTUAL I INDUSTRIAL

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de Marta Bonet Jordà i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni tant sols citant les fonts, excepte consentiment per escrit de Marta Bonet Jordà.

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS)

Marta Bonet Jordà es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar informació continguda a la seva pàgina web podent inclús limitar o no permetre l’accés a tal informació a certs usuaris.

Marta Bonet Jordà no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en les pàgines web de tercers a les que es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de Marta Bonet Jordà. La presencia de “links” té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggerència, invitació o recomanació sobre els mateixos.