Com treballo

Ofereixo un espai per a què la persona pugui expressar-se lliurement i,  a través de l’escolta i el diàleg, ajudar-la a prendre consciencia d’ella mateixa més enllà de la seva conducta, analitzant i comprenent les seves emocions, sentiments i pensaments. Condueixo i acompanyo a la persona en un procés que l’ajudarà a tenir un major autoconeixement i autonomia emocional que li permetran gestionar i resoldre millor els seus conflictes actuals i els que puguin aparèixer en un futur.

Treballo des del compromís, el respecte, la discreció, la sinceritat i la confidencialitat.

En una  psicoteràpia el compromís tant del terapeuta com del pacient és molt important.  Per obtenir els beneficis esperats cal estar disposat i compromès assistint a les sessions programades i durant el temps acordat.

La Psicoteràpia Psicoanalítica

La Psicoteràpia Psicoanalítica és un mètode a través del qual poden tractar-se totes aquelles problemàtiques que tenen una base psicològica. El terapeuta, mitjançant el diàleg, condueix a la persona per tal que aquesta pugui descobrir aquells factors inconscients que l’estan afectant emocionalment i/o determinen el seu comportament. Pretén fer conscient allò inconscient.

Els factors inconscients que ens afecten de manera negativa es manifesten a través de símptomes (dolors o mals corporals, ansietat, dificultats en les relacions interpersonals, estats d’ànim negatius, entre d’altres). Aquests símptomes ens vénen a dir que alguna cosa dins nostre no està bé i que cal descobrir què és. Degut a que la causa del malestar és inconscient, és molt difícil que les persones del nostre l’ entorn (amistats, familiars,…) puguin ajudar-nos a curar el problema, encara que els consells i opinions que ens donin siguin ben apropiats. Per això cal l’ajuda d’un professional especialitzat i preparat per tractar els problemes des de la profunditat.

L'EMDR

L’EMDR (Desensbilització i Reprocessament per Moviments Oculars) és una tècnica que treballa sobre el sistema de processament de la persona a través de l’estimulacio bilateral. S’utilitza per atenuar els efectes negatius provocats per vivències traumàtiques (morts, abusos sexuals, desastres naturals, etc) i per al tractament de fòbies i altres dificultats emocionals causades per experiències estressants.

Psicóloga per adults, famílies, adolescents i drogodependents a Girona i Santa Coloma de Farners

Com ho faig?

Realitzo una primera sessió de contacte i coneixement de la problemàtica i posteriorment unes sessions d’avaluació per obtenir un diagnòstic i poder oferir un pla de treball. La freqüència de les sessions i la durada del tractament depenen del tipus de problemàtica, dels objectius i de les necessitats de cada persona.

Sempre que sigui necessari treballo amb coordinació amb altres professionals i serveis de l’àmbit de la salut.

DURACIÓ DE LA SESSIÓ

Sessions individuals: 50 min- 1 hora

Sessions familiars i de parella: 1h- 1’15h


HONORARIS

Teràpia individual: 60€/sessió (Primera visita: 80€)

Teràpia de parella: 80€/sessió (Primera visita: 100€)

Assessorament familiar:   80€/sessió

"Les emocions no expressades no moren mai. Són enterrades vives i surten més tard en formes més lletges."
Sigmund Freud